Urbani Tartufi-SOS DE CIUPERCI CU TRUFE NEGRE 200g

36.50 RON

Combinația dintre Trufele negre de vară (Tuber Aestivum Vitt) și ciupercile champignon , după o rețetă veche în "Casa Urbani" (ulei de măsline cu puțin usturoi, sare și piper) a fos...

Descriere

Combinația dintre Trufele negre de vară (Tuber Aestivum Vitt) și ciupercile champignon , după o rețetă veche în "Casa Urbani" (ulei de măsline cu puțin usturoi, sare și piper) a fost desemnat cel mai de succes si popular produs din întreaga gamă  a produselor cu trufe.
Acest SOS DE CIUPERCI CU TRUFE NEGRE ( Salsa tartufata) este un preparat gata de consum  perfect. Nuanța sa întunecată, chiar neagră se evidențiază  pe fiecare fel de preparat culinar.
Doar se adaugă la paste, cărnuri, cărnuri la grill sau fierte, umplutură la păstrăv la grill,  sau combinat cu fructele de mare, sau simplu pe bruschette ajută la crearea unor preparate culinare de neuitat.

Cantitatea recomnadată pentru o porție de paste, carne sau pește este de 30g/ produs.  În cazul bruschettelor:  5g/produs.  
După  deschidere se recomandă a se păstra la frigider și a se consuma în 5 zile.

Tara de origine: ITALIA   Produs de: URBANI TARTUFI SRL
Importator: TRUFA ROM SRL

Specificatii

Ingrediente: ciuperci Champignon 56%, ulei de măsline extra virgin, trufe de vară (Tuber Aestivum Vitt) 8%,pasta de sardele, sare, usturoi,piper negru, negru de sepia, amidon de porumb, Antioxidant(sare de lămâie)E330
Valoarea energetica pentru 100g: Kcal 136 - Kj 567.
Data expirarii: 48 luni de la data fabricatiei
Greutate : 200g