Urbani Tartufi-PIURE DE TRUFE NEGRE DE VARA 25g

33.90 RON
Cod produs: 1998

Trufa neagră de vară (Tuber Aestivum Vitt), cea mai folosită în bucătăria italiană și nu numai, Urbani Tartufi a transformat-o într-o cremă unică creând  Piure de T...

Descriere

Trufa neagră de vară (Tuber Aestivum Vitt), cea mai folosită în bucătăria italiană și nu numai, Urbani Tartufi a transformat-o într-o cremă unică creând  Piure de Trufe de Vară.

Cu 57% Trufe de Vară (Tuber Aestivum Vitt) și alte ingrediente strict italiene, acest piure va face din fiecare fel de mâncare diferit de cel obișnuit și surprinzător de delicios. Practic și  ușor de utilizat, datorită ambalării sale intr-un tub, "Piure de Trufe de Vară" poate fi folosit în mai multe moduri:  unse  pe păine toast și bruschetta fierbinte sau ca ingredient principal pentru a crea sosuri care acompaniază paste, cărnuri sau peşte.

Ideal ca şi condiment pentru aperitive, combinat cu ulei de măsline extra virgin sau carne de vită bulion, cu o pulverizare  finală de Parmezan.  Excelent pentru a spori feluri principale de carne, pește sau ouă.

Cu Piurè de Trufe Negre de Vară de la Urbani Tartufi, aroma plină și autentică a Trufei de Vară (Tuber Aestivum Vitt) este întotdeauna garantată.

Cantitatea recomandată per porție: 10-15g/produs.  
După deschidere, se recomandă a se păstra la frigider și să se consume în 5 zile.

Tara de origine: ITALIA   Produs de: URBANI TARTUFI SRL
Importator: TRUFA ROM SRL

 

Specificatii

Ingrediente: Trufe negre de vara(Tuber Aestivum Vitt) 57%, apă, amidon de porumb, fibră vegetală (inulină), ulei de măsline extra virgin, sare, arome, regulator de aciditate (acid citric [E330], usturoi, piper negru
Valoarea energetica pentru 100g: Kcal 122 - Kj 510
Data expirarii: 48 luni
Greutate : 25 g