Urbani Tartufi-BOMBOANE DE CIOCOLATA CU TRUFE ALBE 75g

41.50 RON 46.50 RON
Cod produs: 97016

Văzând marele succes în ceea ce privește aprecierea și gustul bombonului de ciocolată cu trufe negre adevarate, Urbani Tartufi sa gândit să creeze o versiune și mai prestigio...

Descriere

Văzând marele succes în ceea ce privește aprecierea și gustul bombonului de ciocolată cu trufe negre adevarate, Urbani Tartufi sa gândit să creeze o versiune și mai prestigioasă, adăugând trufa albă(Tuber magnatum Pico) la ciocolată.

Bomboanele de ciocolată cu trufe albe adevarate  s-au născut, astfel încât au repetat succesul imens al variantei lor negre, atât în ​​Italia, cât și în străinătate. Experții noștri din biroul de Cercetare și Dezvoltare au reușit să obțină o fuziune unică între o ciocolată fină cu trufe albe și bucăți de alune, dând viață unui produs cu un gust foarte unic și foarte special.

Bomboanele de ciocolată cu trufe albe sunt perfecte pentru a gusta după o masă sau pentru a fi însoțite de cafea, băuturi fine. Nu numai pentru că pot fi folosite pentru a fi ingrediente pentru pregătirea de dulciuri sau prăjituri. 

În sfârșit, datorită ambalajului și designului elegant, bomboanele de ciocolată Urbani Tartufi  pot fi un cadou unic și special, fiind de asemenea apreciate de cei care le primesc.

 

Importator: TRUFA ROM SRL

Tara de origine:  ITALIA

Specificatii

Ingrediente: ciocolata alba, lecitina de soia, alune macinate, trufe albe(Tuber Magnatum Pico) 3%, arome.
Valoarea energetica pentru 100g: Kcal 571 - Kj 2378.
Data expirarii: 12 luni de la data fabricatiei
Greutate : 75g