SOS DE SMANTANA DULCE SI TRUFE NEGRE 100g

32.50 RON
Cod produs: 5652

Finețea smântânii dulci ( panna) combinată cu consistența trufelor este una dintre cele mai de succes combinații culinare în bucătăria italiană. Urbani Tartufi a creat pentru tine...

Descriere

Finețea smântânii dulci ( panna) combinată cu consistența trufelor este una dintre cele mai de succes combinații culinare în bucătăria italiană. Urbani Tartufi a creat pentru tine un condiment gata de savurat: SOS DE SMÂNTÂNĂ DULCE ȘI TRUFE NEGRE .
Prezentat într-un borcan de sticlă elegant, acest sos  se poate folosi la multe rețete culinare.

De exemplu, se pot asezona diferite paste, adăugând un pic de sos peste cârnați sau ciuperci, paste proaspete precum lasagna sau canneloni, dar arată minunat și pe diferite aperitive sau condiment în cazul preparatelor cu ou.
Poate fi un sos special la cărnuri fripte, dar se poate folosi și pe pizza, adăugând doar o notă de imaginație. E suficient să-l încălzim și să dăm frâu liber imaginației în bucătărie.

Cantitatea recomandata per portie: 30g/produs

După deschidere, se recomandă a se păstra la frigider si să se consume in 5 zile.

Tara de origine: ITALIA     Produs de: URBANI TARTUFI SRL
Importator: TRUFA ROM SRL

 

Specificatii

Ingrediente: smantana dulce (panna de lapte de vacă) 45%, apă, agent de îngroșare (amidon de porumb), bucăţi de trufe de vară (Tuber aestivum Vitt) 5%, ulei de floarea soarelui, sare, branza Grana Padano (lapte, sare, cheag: lizozim) , aromă. Emulsifiant: lecitină
Valoarea energetica pentru 100g: 279 Kcal – 1167 Kj.
Data expirarii: 48 luni de la data fabricatiei
Greutate : 100g