SOS DE HRIBI SI TRUFE ALBE 100g

Cod produs: 5852

Hribii sau mânătărci, copite, porcini...(Boletus Edulis), fiind cea mai valoroasă dintre "fructele pădurii" și Trufele Albe/Bianchetti (Tuber Albidum Pico), "regele meselor&quo...

Acest produs nu este disponibil momentan.

Descriere

Hribii sau mânătărci, copite, porcini...(Boletus Edulis), fiind cea mai valoroasă dintre "fructele pădurii" și Trufele Albe/Bianchetti (Tuber Albidum Pico), "regele meselor", combinate între ele au dat naștere acestui sos cu ajutorul căruia orice fel de mâncare devine extraordinar.
Acest SOS DE HRIBI ȘI TRUFE ALBE este conținut de un borcan de sticlă elegant, ca să facă față pretențiilor contemporane, asigurând o utilizare imediată, gata de consum.
Încălzindu-l puțin, devine imediat utilizabil, dând viață imaginației pentru a crea preparate divine.
Acest SOS DE HRIBI ȘI TRUFE ALBE este ideal pentru crostini, bruschette si preparate cu ou. Utilizat la asezonarea pastelor proaspete sau uscate, la prepararea unui risotto(orez) cu ciuperci, devine de neînlocuit. 
Cu aceiași îndrăzneală se poate folosi la asezonarea cărnurilor sau la un file de pește.

Cantitatea recomandată per porție: 30g/produs.  
După deschidere, se recomandă a se păstra la frigider și să se consume în 5 zile.

Tara de origine: ITALIA   Produs de: URBANI TARTUFI SRL
Importator: TRUFA ROM SRL

 

 

 

 

 

 

Specificatii

Ingrediente: Ciuperci Hribi (Boletus Edulis si familia) 46%, smantana dulce (panna ), apa, trufe albe (Tuber Albidum Pico) 3%, ulei de masline extravirgin, amidon din porumb, unt,brnaza Grana Padano DOP (lapte, sare, cheag, conservant: lisozima(proteina din
Valoarea energetica pentru 100g: Kcal 227 – Kj 950.
Data expirarii: 48 luni de la data fabricatiei
Greutate : 100g