SOS DE CIUPERCI SI TRUFE ALBE 100g

36.90 RON
Cod produs: 5196

Clasicul sos de ciuperci cu trufe își schimbă imaginea și primește un nou gust prin schimbarea Trufelor negre cu Trufele Albe/Bianchetti ( Tuber Albidum Pico).  Ciupercile Champignon, s...

Descriere

Clasicul sos de ciuperci cu trufe își schimbă imaginea și primește un nou gust prin schimbarea Trufelor negre cu Trufele Albe/Bianchetti ( Tuber Albidum Pico). 
Ciupercile Champignon, smântână dulce (panna) și Trufele Albe, Bianchetti, împreună cu alte ingrediente de origine italiană, dau viață acestui SOS DE CIUPERCI CU TRUFE ALBE care oferă o explozie de gusturi și arome.
Prezentat într-un borcan de sticlă elegant, SOSUL DE CIUPERCI CU TRUFE ALBE  asigură comoditatea calității italiene și șansa de a savura acest preparat simplu și elegant. Va fi de ajuns să se încălzească puțin pentru a crea mâncăruri memorabile.
Puteți face aperitive delicioase cu bruschette sau crutoane. Se poate asocia cu diferite retețe cu ou, fiind recomandat și la preparatele din paste, risotto(orez), cărnuri și pește.

Cantitatea recomandată per porție: 30g /produs.
După deschidere, se recomandă a se păstra la frigider și a se consuma în 5 zile.

Tara de origine: ITALIA   Produs de: URBANI TARTUFI SRL
Importator: TRUFA ROM SRL

 

 

Specificatii

Ingrediente: ciuperci champignon (Agaricus Bisporus) 50%, panna (panna din lapte de vaca), trufe albe (Tuber Albidum Pico) 3%, ulei de măsline extra virgin, vin alb, amidon de porumb, ceapă, sare, proteine ​​din lapte, patrunjel , aromă, piper negru
Valoarea energetica pentru 100g: Kcal 180 – Kj 754.
Data expirarii: 48 luni de la data fabricatiei
Greutate : 100g