SOS DE ANGHINARE SI TRUFE NEGRE 100g

Cod produs: 5499

Ați auzit vreodată de combinația dintre anghinare și Trufe Negre (Tuber AestivumVitt) sau ați testat vreodată gustul de anghinare și trufe negre? De azi înainte veți avea posibilitatea să &ic...

Acest produs nu este disponibil momentan.

Descriere

Ați auzit vreodată de combinația dintre anghinare și Trufe Negre (Tuber AestivumVitt) sau ați testat vreodată gustul de anghinare și trufe negre? De azi înainte veți avea posibilitatea să încercați această combinație culinară între anghinare și trufe negre.
Urbani Tartufi a creat pentru tine un sos unic și apetisant: SOS DE ANGHINARE ȘI TRUFE NEGRE. Prezentat într-un borcan de sticlă elegant pentru a menține aroma și prospețimea gustului intactă, acest SOS DE ANGHINARE ȘI TRUFE NEGRE își așteaptă consumatorul cu spirit aventurier.
Este suficient să se încălzească puțin pentru a face aperitive tentante, omlete delicioase, diferite risotto sau asezonarea sosurilor la paste. Acest SOS DE ANGHINARE CU TRUFE NEGRE  asigură posibilitatea de a combina cu diferite cărnuri sau pește și asezonează perfect celebrul cotlet de miel. 

Cantitatea recomandată per porție: 30g/ produs.
După deschidere, se recomandă a se păstra la frigider și a se consuma în cel mult 5 zile.

Tara de origine: ITALIA   Produs de: URBANI TARTUFI SRL
Importator: TRUFA ROM SRL

 

 

Specificatii

Ingrediente: anghinare 64%,ulei extravirgin de oliva,ulei de floarea soarelui, apa, trufe de vara (Tuber Aestivum Vitt) 3%,vin alb, branza Grana Padano,sare, amidon,arome, patrunjel,usturoi,suc de lamaie,piper,menta,emulsifiant E322
Valoarea energetica pentru 100g: Kcal 170 – Kj 711.
Data expirarii: 48 luni de la data fabricatiei
Greutate :