Bine aţi venit pe pagina societăţii TRUFA ROM S.R.L.

Societatea comercială Trufa Rom SRL a fost fondată în anul 2005, cu scopul de a achiziționa și comercializa trufele din România. La vremea respectivă, acest domeniu era încă aproape inexistent.  Fondatorii companiei,  fiind pasionați de natură și drumeții prin pădure, au găsit în aceasta o oportunitate comercială, astfel Trufa Rom a devenit prima companie înregistrată oficial, care avea obiect principal de activitate comerțul cu trufe.

Sediul societății comerciale este în orașul Aleșd, județul Bihor, strada Mioriței, nr.4.

Deci, activitatea principală constă in  achiziția de trufe negre de vară (Tuber aestivum) și cea de toamnă (Tuber uncinatum). Trufele, după o sortare riguroasă sunt vândute în mare parte partenerilor  din Italia, Germania și Ungaria, iar o mică parte este livrată restaurantelor din țară.

Trufele sunt delicii gastronomice, având un gust și parfum specific. Ele se folosesc pentru condimentarea preparatelor culinare mediteraneene.

Având în vedere că perioada de maturare și recoltare a trufelor are caracter sezonier relativ scurt (lunile iunie – decembrie), doar în această perioadă se pot comercializa în stare proaspătă.

Pe tot parcursul anului oferim clienților noștri  trufe conservate și diferite produse pe bază de trufe, importate din Italia, de la partenerul nostru.

Pe lângă produsele cu trufe Urbani Tartufi și trufele proaspete, compania noastră comercializează ciuperci de pădure (hribi, gălbiori, ghebe, trompeta piticului, etc) în stare congelată, deshidratată precum și fructe și legume congelate.