Ciocolată neagră pentru Cabernet Sauvignon. 110g

33.10 RON
Cod produs: B108

chocoMe - cicolată neagră, preparată artizanal Cabernet Sauvignon

Ciocolată şi vin – produse gastronomice cu o lume palpitantă în sine,...

Descriere

chocoMe - cicolată neagră, preparată artizanal Cabernet Sauvignon

Ciocolată şi vin – produse gastronomice cu o lume palpitantă în sine, care oferă papilelor gustative sute de componente diferite de aromă . Ce se întâmplă dacă sunt combinate?

Cu ajutorul unor sommelieri renumiţi  am preparat combinaţii de ciocolată cu caractere aromatice asemănătoare unui anumit vin. Pe parcursul degustării se recomandă următoarea ordine: prima dată să ne delectăm cu aspectul unic, textura ciocolăţii preparate manual, culoarea, sclipirea vinului. Să cunoaştem aroma băuturii, parfumul ciocolăţii şi al toppingurilor. 

Să sorbim din vin, apoi să luăm în gură un cubuleţ mic de ciocolată şi să-i permitem ca în câteva secunde să se topească după care s-l spălăm cu puţin vin . 

Ingrediente:  Valrhona 66% , ciocolată neagră masă de cacao, unt de cacao, zahăr, emulsificator: lecitină de soia, aromă: vanilie naturală. Conținut minim de cacao 66%.. merișor (merișor, zahăr, ulei vegetal); coacăze negre uscate la rece, fâșii de chili; Alergenice Soia.  Poate conține urme de alune, nuci și lapte.

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Data expirării:  9 luni de la data fabricației

Țara de origine: Ungaria

Specificatii

Valoare energetica: 2173 kJ, 523 kcal
Grasimi: 35 g
- din care acizi grasi saturati : 21 g
Carbohidrați: 39 g
- din care zaharuri: 34 g
Proteine: 6.9 g
Sare: 0.01 g