ChocoMe-Ciocolată neagră cu trandafir si inimioara 110g

Cod produs: LV101

Ciocolata neagra chocoMe 66% cu inimioara de ciocolata alba, petale de trandafir glasate, merisoare, inimioare de ciocolata in culoare bronz, in ambalaj pink este un cadou perfect pentru Ea sa...

Acest produs nu este disponibil momentan.

Descriere

Ciocolata neagra chocoMe 66% cu inimioara de ciocolata alba, petale de trandafir glasate, merisoare, inimioare de ciocolata in culoare bronz, in ambalaj pink este un cadou perfect pentru Ea sau pentru familie, colegi, parteneri de afaceri sau pentru Dumneavoastra! 

Esenta  procesului  de liofilizare a fructelor consta in congelarea produsului umed (cu continut de apa) al carui uscare se urmareste, apoi, sub o presiune foarte scazuta, incalzind foarte lent produsul, apa inghetata “dispare” din  produs. Mai exact, gheata se transforma brusc in aburi, sarind peste faza lichida, are loc sublimarea. 
Produsul uscat nu este expus la o caldura excesiva, componentii valorosi nefiind afectati.

Nu are loc descompunerea vitaminelor, se pastreaza culoarea si gustul produsului si nici fructoza nu este afectata. Pe parcursul uscarii nu este prezenta apa lichida, ca urmare nu are loc nici o evaporare. Substantele valoroase nu sunt eliminate din fructe impreuna cu apa evaporata, pastrandu-se in intregime in acestea. 

Specificatii

Valoare energetica: 2168 kj, 521 kcal
Grasimi: 34g
- din care acizi grasi saturati : 21g
Carbohidrați: 42g
- din care zaharuri: 38g
Proteine: 6.6g
Sare: 0.01 g