ChocoMe - Ciocolata artizanala cu lapte, zmeura, capsuni, merisoare liofilizate 110g

Cod produs: LV102

Ciocolata cu lapte chocoMe 40% cu inimioara de ciocolata, zmeura, capsuni, merisoare liofilizate, in ambalaj pink este un cadou perfect pentru Ea sau pentru familie, colegi, parteneri de afaceri sa...

Acest produs nu este disponibil momentan.

Descriere

Ciocolata cu lapte chocoMe 40% cu inimioara de ciocolata, zmeura, capsuni, merisoare liofilizate, in ambalaj pink este un cadou perfect pentru Ea sau pentru familie, colegi, parteneri de afaceri sau pentru Dumneavoastra!  

Esenta  procesului  de liofilizare a fructelor consta in congelarea produsului umed (cu continut de apa) al carui uscare se urmareste, apoi, sub o presiune foarte scazuta, incalzind foarte lent produsul, apa inghetata “dispare” din  produs. Mai exact, gheata se transforma brusc in aburi, sarind peste faza lichida, are loc sublimarea. 
Produsul uscat nu este expus la o caldura excesiva, componentii valorosi nefiind afectati.

Nu are loc descompunerea vitaminelor, se pastreaza culoarea si gustul produsului si nici fructoza nu este afectata. Pe parcursul uscarii nu este prezenta apa lichida, ca urmare nu are loc nici o evaporare. Substantele valoroase nu sunt eliminate din fructe impreuna cu apa evaporata, pastrandu-se in intregime in acestea.

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Data expirării:  9 luni de la data fabricației

Țara de origine: Ungaria

Specificatii

Valoare energetica: 2208 kJ, 530 kca
Grasimi: 33 g
- din care acizi grasi saturati : 20 g
Carbohidrați: 46 g
- din care zaharuri: 43 g
Proteine: 9.4 g
Sare: 0.05 g