Retete cu trufe
Tagliatelle cu trufe
Ingrediente:
Tagliatelle - 400g
Smântână pentru gătit -125g
Usturoi
Sare
Piper
Parmezan
Mod de preparare:
Pentru început, pastele se pun la fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, în apă cu puţin ulei şi un praf de sare.
Intr-o tigaie turnăm puțină ulei (pentru un gust mai intensiv de trufe, putem folosi Ulei de măsline cu trufe albe sau negre), se pune pe foc salsa tartufata, amestecăm bine până in momentul in care salsa se încinge, apoi adăugăm smântâna și usturoiul.
Omogenizăm bine amestecul și mai îl lăsăm putin pe foc.
Când pastele sunt gata, le scoatem din oala unde au fiert, le punem peste sos și amestecăm bine.
La final le scoatem pe farfurie, se adaugă parmezan deasupra și carpaccio.
Poftă Bună!